Jeg ble veganer over natten etter jeg så denne korte dokumentaren. 
 

 
"If slaugtherhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian" 
 
 
 
Vil du forsette å bidra til at dyrene blir mishandlet, eller synes du dyrene er mer verdt enn det?
I Norge slaktes over 200 000 dyr om dagen, mer enn to dyr i sekundet (!!!) Hver gang du spiser kjøtt, så godtar du at det å ta livet av uskyldige dyr som har levd hele livet i fangenskap uten å ha sett dagslys i hele sitt liv er greit. Og ikke bare det, men DU betaler for at dyrene skal ha det på den måten. Visste du at i eggproduksjonen så sorteres kyllingene etter kjønn, hvor kun hunkyllingene får leve videre for å produsere egg, hankyllingene blir drept /kvernet opp kort til etter fødselen. 
 
 
 
 
 
 
Nei det er ikke mye som minner om bonderomantikk og norsk natur i et industrielt fremstilt kjøttprodukt, selv om de vil at vi skal tro det. Men du tenker kanskje at norske dyr har det godt sammenlignet med dyr fra andre land? Da tar du feil. Norge importerer også tonnevis av kjøtt hvert år for å "mette" etterspørselen etter kjøttvarer.  Kjøttet i norske butikker er altså ikke nødvendigvis norsk. Det er dessverre ikke bare kjøtt som er feil med denne industrien. Kalver separeres fra sin mor rett etter fødsel, dette er for kyrne først og fremst skal produsere sin melk til oss mennesker... i stedet for sine barn.. Tenk om noen hadde tatt fra deg ditt barn..
 
 
 
I went vegan over night after i watched this video. Watch the first 5 minutes and let me know what you think? Does this look alright to you? Do you know that you pay for animal to be treated like this?
#vegan #vegetarianer #peta #veganer #vegansk #kosthold #kjøtt

  6 kommentarer på "Hvorfor er jeg veganer?"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

VEGANDREAM
Vegansk blogg.

ARKIV


· Oktober 2017


KATEGORIER


· Blogg

LINKER


· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits